ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Aglomerație la buletine. Sute de oameni și-au schimbat cărțile de identitate pentru a putea vota

Data publicării:
buletine galati

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. La ora 16:00 erau la Evidența Populației aproximativ 60 de persoane care așteptau să depună documentele pentru noile acte de identitate.

Direcțiile pentru Evidența Populației din toată țara au astăzi program prelungit. Documentele se pot depune până la ora 20, iar cărțile de identitate pot fi ridicate până la ora 21:00.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. În Galaţi sunt 436 de secţii de votare. O jumătate de milion de gălăţeni au drept de vot. La alegerile pentru Cotroceni din 2009, prezenţa la vot în Galaţi a fost de aproximativ 53 de procente.

Şi la Iaşi au fost cozi în faţa celor două ghişee unde se eliberează cărţile de identitate. Printre cei veniţi să-şi schimbe actele de identitate s-au aflat şi tineri care abia au împlinit 18 ani şi votează pentru prima dată.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. În procedură normală, actele de identitate sunt eliberate în 30 de zile de la depunerea actelor. Special pentru ziua alegeri, termenul a fost redus la câteva ore.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri