Accident grav pe DN1: Un copil şi un bărbat au murit, iar alți doi copii sunt în stare gravă

Data publicării:
Ambulanță SMURD
Foto: ISU

Un copil şi un bărbat au decedat joi după ce autovehiculul în care se aflau s-a răsturnat pe DN 1, între localităţile Urvind şi Uileacu de Criş, a informat ISU Bihor.

Potrivit reprezentantului IPJ Bihor, Ioana Indrieş, în accident ar fi fost implicate două autovehicule, dintre care unul, cu cinci pasageri, s-a răsturnat pe carosabil.

Pasagerii din maşină erau doi adulţi şi trei copii. Bărbatul a decedat, femeia este în cod galben medical. Cei trei minori au fost proiectaţi pe carosabil, în urma impactului un copil a murit, iar ceilalţi doi, unul este în cod roşu medical şi se aşteaptă să fie preluaţi de elicopterul SMURD pentru transport la Spitalul de Urgenţe, iar altul este în cod verde medical, informează Agerpres.

Alina Butaci, din cadrul ISU Bihor, a anunţat că la ora 13,52, a fost sesizată producerea unui accident rutier, pe DN 60, în localitatea Uileacu de Criş, eveniment în care a fost implicat un autoturism în care se aflau cinci persoane (2 adulţi si 3 copiii).

Pentru salvarea victimelor, la locul accidentului au fost mobilizate de urgenţă echipaje de pompieri militari din cadrul Staţiei de Pompieri Aleşd şi Detaşamentului 1 Oradea, cu o autospecială de descarcerare grea, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, autospeciala SMURD cu medic de urgenţă, un echipaj al SAJ şi elicopterul SMURD.

Pompierii militari acţionează pentru descarcerarea persoanelor rămase captive în autoturismul avariat.

Traficul este blocat total.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri