A murit James Caan, actorul cunoscut din filmul „Naşul”. Starul avea 82 de ani

Data actualizării: Data publicării:
James Caan
Actorul James Caan, care a interpretat rolul gangsterului Sonny Corleone în filmul „Nașul”, a murit. Foto: Profimedia Images

Actorul James Caan, care a interpretat rolul gangsterului Sonny Corleone în filmul „Nașul”, a murit la vârsta de 82 de ani, a anunțat joi familia, într-un comunicat, conform Reuters.

În declarația postată pe contul oficial de Twitter al lui Caan, se precizează că actorul a murit miercuri seara. Nu a fost precizată cauza morții și nici locația.

„Familia apreciază revărsarea de dragoste și condoleanțe sincere și vă cere să continuați să le respectați intimitatea în această perioadă dificilă", se arată în declarație.

Născut la New York, în cartierul Bronx, în 1940, James Caan l-a interpretat în 1972 pe Sonny Corleone în "Naşul", clasicul film al lui Francis Ford Coppola despre mafia italiano-americană. Interpretarea i-a adus o nominalizare la Premiile Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar.

Într-unul din alte mari roluri ale sale, în "Misery" (1990), adaptare a cărţii lui Stephen King, el juca un scriitor sechestrat de o femeie diabolică interpretată de Kathy Bates.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri