Video Noi detalii în cazul atacului de la Vama Veche. Bărbatul care l-a împușcat pe tânărul de 21 de ani este un fost militar

Data actualizării: Data publicării:
vama veche
Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Foto: Captură video Digi24

Apar detalii noi în cazul împușcăturilor de noaptea trecută, din Vama Veche. Potrivit unor surse din anchetă, autorul atacului este un fost militar. Mai multe decât atât, acesta nu ar fi tras direct spre tânărul de 21 de ani, ci ar fi tras în beton, iar glonțul ar fi ricoșat în piciorul tânărului.

Totul a pornit de la muzica prea zgomotoasă a grupului din care făcea parte victima. Deranjat, atacatorul, un bărbat de aproximativ 50 de ani, a scos pistolul și a tras. Apoi s-a închis într-o casă din stațiune și a amenințat că se sinucide. Polițiștii și jandarmii au blocat strada și au reușit, într-un final, să îl convingă să se predea. Victima, un bărbat în vârstă de 21 de ani, a fost transportată la Spitalul Municipal Mangalia, unde a primit îngrijiri medicale și a fost apoi externat.

„De la faţa locului a fost ridicată arma folosită de persoana în cauză, respectiv o armă letală cu glonţ de calibrul 9x19 mm, pe care aceasta o deţinea legal. Bărbatul a declarat că, pe fondul consumului de alcool şi al unor neînţelegeri cu alte persoane din camping, ar fi acţionat accidental pistolul. Bărbatul a fost condus la Clinica de Psihiatrie Palazu Mare, în vederea examinării neuropsihice”, a transmis IPJ Constanţa.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, uz de armă letală fără drept, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ameninţare.

Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor de fapt şi a luării măsurilor legale ce se impun.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri