Video Bărbatul din Tecuci care a câștigat aproape 3 milioane de lei la Loto 6/49 și-a ridicat premiul

Data actualizării: Data publicării:
castigator-loto

Bărbatul din Tecuci care în urmă cu patru zile a câștigat peste 2,89 de milioane de lei la Loto 6 din 49, la categoria 1,  s-a prezentat pentru a-și ridica premiul. Nicolae Preuțescu a spus că joacă la loto de aproape 30 de ani, iar pe biletul norocos a plătit 8,5 lei.

„Să nu își piardă încrederea niciodată în Loteria Română, să joace și vor câștiga. Câștigurile sunt pe bune, nu sunt - cum se spune - mânărite, e ceva corect”, a spus Nicolae Preuțescu, potrivit înregistrării Loteriei Române.

El s-a prezentat joi la sediul Loteriei Române pentru a ridica cecul în valoare de 2.898.134,80 lei (peste 610.000 de euro).

„În ceea ce priveste numerele jucate, care i-au purtat noroc, după cum ne-a declarat, pe patru dintre ele le joacă de fiecare dată și au semnificație personală, reprezentând datele de naștere ale copiilor și propria dată de naștere. Celelalte două sunt numere noi pe care le-a jucat pentru această tragere și au fost, în mod evident, o alegere inspirată. A aflat că este marele câștigator al premiului de categoria I la Loto 6/49 urmărind, în direct, tragerile loto, așa cum face de fiecare dată”, se mai arată în comunicatul Loteriei Române.

Bărbatul a spus că va continua să joace la loto și că, cu acest premiu, dorește să-și ajute copiii.

Biletul norocos din data de 2 iunie a fost jucat la agenția 17-021 din Tecuci și a fost completat cu o variantă simpla la Loto 6/49 și o variantă la Noroc. Acesta este cel de-al doilea câștig de categoria I obținut în acest an la Loto 6/49.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri