Noul prefect al Capitalei este Stana Sever Romulus

Data actualizării: Data publicării:
sedinta-guvern-dancila_inquam ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Viorica Dăncilă l-a numit pe Stana Sever Romulus în funcția de prefect al Bucureștiului. Stana Sever Romulus a ocupat funcția de consilier al primarului Sectorului 6 și de consilier al ANSVSA.

sedinta guvern 17 07 gov ro
Ședință de Guvern

Executivul a aprobat o hotărâre privind exercitarea cu caracter temporar, prin detaşare, în condiţiile legii, a funcţiei publice de prefect al municipiului Bucureşti de către Sever Romulus Stana, potrivit purtătorului de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu, citat de Agerpres.

Numirea lui Sever Romulus Stana în funcţia de prefect vine după ce Speranța Cliseru a fost eliberată din funcție în luna decembrie a anului trecut. Decizia a fost luată printr-o hotărâre de guvern iniţiată de Ministerul Afacerilor Interne.

Numele Speranței Cliseru a devenit cunoscut în urma violențelor de la protestul din 10 august. Declarațiile acesteia le contraziceau pe cele ale ministrului de Interne, Carmen Dan, în ceea ce privește  intervenția jandarmilor împotriva manifestanților.

Speranța Cliseru este considerată o apropiată a Gabrielei Firea, primarul Capitalei, care și-a pierdut toate funcțiile din PSD în urma conflictului cu Liviu Dragnea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri