Cine este tânărul care a efectuat un ritual satanic asupra unei tinere, într-o clădire abandonată din Giurgiu

Data publicării:
1
Sursa: DIICOT

Tribunalul Giurgiu a dispus în data de 4.11.2019 arestarea preventivă timp de 30 de zile a inculpatului Iulian Tănase Alexandru, în vârstă de 25 de ani, acesta fiind acuzat că a abuzat și filmat o minoră. Bărbatul ar fi comis faptele în timpul unui ritual satanic care a avut loc într-o clădire abandonată din Giurgiu, informează Giurgiuonline.net.

La data de 03.11.2019, ofițerii de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Giurgiu l-au depistat pe inculpatul T.I.A. în Aeroportul Internațional Henri Coandă și l-au condus la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Giurgiu. Ulterior, instanța a dispus arestarea pe 30 de zile.

Potrivit paginii sale de Facebook, Iulian Tănase Alexandru trăiește în Kleve, un oraș din Germania.

În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a reținut faptul că, în cursul lunii iulie 2019, persoana vătămată minora, împreună cu inculpatul T.I.A. și alte 5 persoane, s-au deplasat în incinta unei clădiri în construcție din municipiul Giurgiu, sub pretextul de a petrece timpul liber, informează comunicatul DIICOT.

În incinta clădirii minora împreună cu celelalte persoane au consumat băuturi alcoolice achiziționate de inculpatul T.I.A.

În aceste condiţii, inculpatul T.I.A. i-a solicitat uneia dintre persoanele prezente să se poziţioneze în centrul unui desen reprezentând o hexagramă alcătuită din două triunghiuri echilaterale, pe fiecare dintre colţ fiind aprinsă câte o candelă.

Cu un ciob, inculpatul T.I.A. i-a provocat tânărului două leziuni în ambele palme, pe partea interioară a acestora cu care a stropit fiecare colţ al hexagramei, timp în care, prin folosirea telefonului său mobil, a redat melodii de tip satanist.

Prin folosirea aceluiaşi ciob, inculpatul T.I.A. i-a provocat minorei leziuni în palme, sângele rezultat fiind ingerat de către acesta.

Ulterior, întrucât persoana vătămată minoră era emoționată de cele întâmplate, la solicitarea sa, inculpatul T.I.A. i-a dat o țigară tip joint din care a tras 3 fumuri, după care a acuzat o stare de rău, pierzându-și cunoștința. În dimineața zilei următoare, victima minoră s-a trezit în acelaşi loc, pe o saltea carbonizată, având înfipte în palma dreaptă cioburi de circa 2-3 cm şi acuzând dureri puternice.

După aproximativ 8-9 zile de la acest eveniment, minorei i-a fost prezentat la liceu de către o colegă un fişier video în care aceasta s-a recunoscut.

De asemenea, în urma cercetărilor efectuate la locul faptei, în imediata apropiere a desenului reprezentând hexagrama fost găsită o cruce din lemn ce prezintă pe una din fețe modele sculptate cu motive populare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape...
Digi FM
Cât de grea este proba fizică de la recrutarea MApN. Ce trebuie să știi dacă ai tatuaje
Pro FM
Kelly Clarkson, adevărul despre transformarea ei: „Am luat medicamente ca să slăbesc, dar nu Ozempic!”...
Film Now
Tom Cruise, surprins la bustul gol pe o plajă din Mallorca. La 61 de ani, celebrul actor cucerește cu fizicul...
Adevarul
Craterele uriașe de pe dealurile Hunedoarei, rămășițe din anii '50 ale Războiului Rece VIDEO
Newsweek
OFICIAL Cum pot primi pensionarii 1000 de lei în plus la pensie ? Exista o singură condiție
Digi FM
Colegii lui Mihai Onilă, revoltați după ce acesta a decis să plece din trupa AXXA: „Vom continua fără el, să...
Digi World
Boala despre care se cunosc „şocant” de puţine lucruri, potrivit experţilor
Digi Animal World
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de...
Film Now
Jennifer Lopez și Ben Affleck, la un pas divorț, la mai puțin doi ani de când s-au căsătorit. Un apropiat a...
UTV
Portalul dintre New York si Dublin a fost inchis din cauza “comportamentului neadecvat”