Clădirea Guvernului a fost iluminată în culorile drapelului Ucrainei, în semn de solidaritate

Data publicării:
Digi24.ro a cerut la Secretariatul General al Guvernului o evidență a facturilor la energie electrică pe ultimii doi ani, în încercarea de a afla cum se regăsesc în plata propriilor facturi măsurile de reducere a consumului anunțate de guvernanți.
Factura la energie electrica la Palatul Victoria este de circa 100.000 de lei pe lună Foto: Guvernul României

Clădirea Guvernului a fost iluminată, joi seara, în culorile drapelului Ucrainei în semn de solidaritate cu cetățenii ucraineni.

"Solidari cu #Ucraina. Guvernul României este alături de poporul ucrainean și condamnă cu vehemență agresiunea militară a Rusiei, care pune în pericol siguranța și viața oamenilor nevinovați. În semn de solidaritate cu cetățenii ucraineni, Palatul Victoria este iluminat în culorile drapelului Ucrainei", este mesajul postat pe pagina de Facebook a Executivului. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

România condamnă cu fermitate atacul armatei ruse, care a făcut deja nenumărate victime, și pune în pericol siguranța și viața oamenilor nevinovați, a mai transmis, joi, premierul Nicolae Ciucă, de la Palatul Victoria. 

"Suntem în permanent dialog cu aliații noștri din NATO și cu partenerii europeni. Susținem oprirea imediată a agresiunii militare care să dea șansă reluării eforturilor diplomatice", a mai spus Ciucă. 

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri