Video Cu autospecialele la grătar. Cum au sărbătorit mai mulți pompieri și polițiști din Alexandria ieșirea la pensie a unui coleg

Data publicării:
petrecere autospeciale
În imaginile suprinse din aer se văd și trei autospeciale parcate în apropiere: două de pompieri și una de poliție. Foto: Captură Digi24

Petrecere cu autospecialele de poliție și pompieri parcate la poartă. S-a întâmplat zilele trecute în Alexandria, Teleorman, acolo unde un fost pompier a sărbătorit ieșirea la pensie alături de colegi de-ai săi.

Un pompier ieșit la pensie și-a adunat colegii la baza sportivă dedicată lor, au întins mesele, au încins focul și au sărbătorit împreună la un grătar.

În imaginile surprinse din aer se văd și trei autospeciale parcate în apropiere: două de pompieri și una de poliție.

Contactați de jurnaliști, reprezentanții ISU Teleorman spun că la petrecere au participat doar angajați aflați în timpul liber iar autospecialele care apar pe filmare se alimentau, de fapt, cu apă.

De partea cealaltă, însă, reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Teleorman au anunțat că cei doi polițiști care au mers cu autospeciala la petrecere vor fi cercetați disciplinar.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri