Elev de 12 ani, bătut și umilit de colege. Mama băiatului: I-au călcat geaca în picioare, i-au dat palme peste cap, în școală

Data publicării:
un copil sta cu capul pe genunchi
Imagine cu caracter ilustrativ. Foto: Guliver/GettyImages

Un băiat de doar 12 ani este umilit și bătut de colege. Mama elevului, care învață într-o școală din judetul Argeș, a povestit pentru Digi24 cum băiatul ei este agresat de câteva colege. În școală, pe stradă, în parc, oriunde îl întâlneau, fetele îl loveau și îl batjocoreau, iar asta se întâmpla aproape zilnic pe parcursul a câteva săptămâni.

Băiatul de doar 12 ani, elev într-o școala din Costești, judetul Argeș, a îndurat zilnic bătăi și umilințe de la cele două fete.

Cruzimea colegelor nu se oprea nici măcar atunci când baiatul începea să plângă. Ba mai mult, le amuza.

Mama copilului a descoperit prin ce trece fiul ei când, îngrijorată de comportamentul pe care acesta îl are acasă, i-a verificat telefonul.

Mama copilului agresat: Inițial nu mi-a spus, nu mi-a povestit, dar a spus la profesori, la școală și după aceea am verificat în telefon și am depistat în telefon unele poze, aceea unde este la toaletă în genunchi.

El nu a vrut să mai stea de vorbă cu una dintre ele, să zicem că ar fi fost împreună, așa zic ei, cu toate că nu știu ce relație să ai de la 12 ani. Pleca foarte târziu de acasă, probabil aștepta să nu mai fie nimeni în curtea școlii.

Reprezentanții școlii recunosc agresiunile, dar spun că se întâmplau în afara instituției. Mama îi contrazice.

Mama copilului agresat: I-au călcat geaca în picioare, i-au scuipat pe geacă, i-au dat palme peste cap, în timpul pauzelor, în școală și el atunci a început și a spus la profesori.

Mama băiatului a depus plângere la poliție, iar acum se fac cercetări.

Florin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Argeș: Mama minorului în cauză s-a prezentat la sediul poliției. Se desfășoară verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvârșite și luarea măsurilor legale care se impun.

Și conducerea școlii a demarat o anchetă internă.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri