Accident grav în Suceava. Trei persoane au fost rănite

Data publicării:
ambulanta smurd mediafax-25

Foto: Mediafax

Accidentul a avut loc cu puţin timp înainte să răsară soarele. Chiar înainte de intrarea în localitatea Şcheia, judeţul Suceava, şoferul a pierdut controlul volanului, a lovit o bară de la marginea unui pod și apoi s-a răsturnat cu maşina în râpa de pe marginea drumului. Alţi conducători auto din zonă au văzut întreaga scenă şI au alertat imediat autorităţile.

„O râpă adîncă și foarte greu accesibilă, colegii mei au ajuns rapid la autoturism. În interior se aflau trei persoane, dintre care una, o femeie de 45 de ani, încarcerată”, a declarat Alin Găleată, purtător de cuvânt al ISU Suceava.

„Bărbații au reușit să meargă pe picioarele lor, ajutați de colegii mei, iar femeia cu greu a fost urcată cu targa deoarece pamântul este foarte umed, iar accesul e dificil”, a adăugat el.

Toate cele trei victime au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Suceava.

„Din cei trei pacienți, doar femeia este în stare mai gravă, suspicionăm un politraumatism cu suspiciune de leziune internă, este trimisă la CT pentru examinare. Ceilalți doi pacienți au leziuni ușoare la nivelul membrelor, la nivelul craniului”, spune Liviu Cîrlan, șeful Unității de Primire Urgențe de la spitalul din Suceava.

S-a deschis deja o anchetă pentru a afla din ce cauză a pierdut bărbatul controlul volanului, dar cel mai probabil, spun poliţiştii, șoferul nu a adaptat viteza la condițiile meteo. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri