Accident tragic pe DN7, în apropiere de Arad. Trei tineri au murit

Data publicării:
accident

 

Cei trei tineri au murit pe loc. Traficul pe DN7 a fost blocat pe ambele sensuri timp de aproximativ două ore, trei ambulanţe şi un elicopter SMURD aflându-se la faţa locului.

Autoturismul BMW, înmatriculat în Germania, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, intrând într-o curbă periculoasă la stânga. A derapat, s-a răsucit, apoi s-a izbit lateral - respectiv frontal - de un microbuz înmatriculat în Bulgaria, a declarat comisarul-şef Dorin Goilean, şef al Serviciului Rutier Arad.

Cei patru pasageri ai microbuzului, doi bărbaţi şi două femei, au fost transportaţi la spital, una dintre femei fiind rănită grav. Ea a fost transportată de urgenţă cu elicopterul la Spitalul Judeţean din Timişoara. Ceilalţi răniţi au ajuns la Arad, în stare conştientă.

Întrucât accidentul s-a petrecut într-o zonă îngusta a şoselei, fără posibilitatea de deviere a circulaţiei pe o rută ocolitoare, câteva sute de şoferi au fost nevoiţi să aştepte în coloană timp de până la două ore până la reluarea traficului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri