Accidente pe drumul către mare. O mașină s-a rupt în două - VIDEO

Data publicării:
masina rupta in doua intr-un accident
O mașină s-a rupt în două în urma impactului, într-un accident pe Autostrada Soarelui Foto: captură video

Trei accidente au avut loc sâmbătă pe Autostrada Soarelui. Într-unul dintre ele, au fost implicate trei mașini, iar una pur și simplu s-a rupt în urma impactului puternic.

O persoană a fost transportată la spital cu elicopterul SMURD, iar alte trei au fost grav rănite. Traficul a fost dat peste cap, iar șoferii au circulat pe o singură bandă mai bine de o oră.

Tot pe drumul către mare au avut loc sâmbătă alte două accidente. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce s-au răsturnat cu mașina, iar la doar câțiva kilometri distanță s-au ciocnit patru autoturisme, fără să fie rănită grav vreo persoană.

România, campioană la accidente. Cele mai multe au loc în timpul verii

România rămâne țara din Europa în care mor cei mai mulți oameni în accidente rutiere. Sunt 85 de decese la 1 milion de locuitori, după cum arată datele publicate de Comisia Europeană. La polul opus se află Danemarca, cu 23 de decese la 1 milion de locuitori.

Anul trecut au avut loc în România 5.000 de accidente grave, cele mai multe dintre ele în timpul verii, în special în iulie și august. 

Viteza neadaptată la condițiile de drum este principala cauză a accidentelor care au avut loc de la începutul anului și până acum. Peste 650 de oameni și-au pierdut viața în această perioadă pe șoselele României.

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri