Alexandru Cumpănașu, în atenția Poliției pentru discuțiile de pe TikTok

Data actualizării: Data publicării:
telefon cu tiktok
Foto: Guliver/GettyImages

Poliția și Parchetul Judecătoriei Sectorului 4 fac verificări în legătură cu filmulețele postate de Alexandru Cumpănașu pe rețeaua TikTok. Poliția s-a autosesizat și cercetează dacă discuțiile cu minorii pe care le-a purtat fostul candidat la alegerile prezidențiale nu intră cumva în sfera Codului Penal.

Aproape 500.000 de elevi din România urmăresc un cont de TikTok în care profesorii sunt blamaţi, arătaţi cu degetul şi pozitionaţi ca şi cum ar fi adversari ai elevilor. Se întâmplă pe contul „proful online”, administrat de Alexandru Cumpănaşu, fost candidat independent la alegerile prezidenţiale. În timp ce părinţii sunt şocaţi de conţinutul extrem de dur la care au acces copiii lor, postările de pe TikTok, de multe ori pe ritmuri de manele, au ajuns subiect de discuţie în cancelarii.

Acum, pe de o parte, Poliția verifică dacă discuțiile lui Alexandru Cumpănașu se pot încadra la incitare la ură față de profesori, iar pe de altă parte, sunt și alte discuții, cu tentă sexuală, care ar putea friza coruperea de minori. Alexandru Cumpănașu a purtat mai multe discuții cu aluzii sexuale pe platforma TikTok, potrivit Aktual24. Astfel, unei minore i-a spus: „tu ai un păr frumos, ești o fată destul de dezvoltată”, iar în alte discuții a vorbit despre „dotările” sale naturale, iar cu o altă minoră discută despre potență. 

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri