Alin Popoviciu: Adrian Năstase rămâne „un punct vulnerabil” al PSD-ului

Data publicării:
18032013 20popoviciu-55554

Sincer, pentru noi, pentru PDL este bine că se întoarce în politică, pentru că este un punct vulnerabil pe care PSD-ul îl va avea. Discutăm despre un fost premier care a fost arestat pentru fapte de corupție”, a declarat Alin Popoviciu.

Acesta a mai spus că PSD-ul trebuie să își clarifice poziția privind relația cu UE.

„Trebuie să vedem ce vrea exact PSD-ul. Pentru că nu poți să fii și pro-european, și pro-Năstase. Și din penitenciar, domnul Năstase a avut niște declarații foarte dure la adresa a tot ce înseamnă lideri europeni. Nu o să uităm acele declarații pe care le-a făcut și la adresa liderilor europeni, și la adresa MCV-ului”, a mai spus deputatul PDL.

Aștept să văd, de acum înainte, reacția PSD-ului sau a USL-ului la tot ceea ce înseamnă DNA, ANI, Curtea Constituțională. Sunt instituții pe care Adrian Năstase le-a atacat în aceste luni în care a fost închis, justificat sau nu. Poate că Adrian Năstase o să își schimbe discursul. Dar, deocamdată, aștept să văd cum se comportă PSD-ul”, a precizat Alin Popoviciu.

Fostul premier Adrian Năstase a fost eliberat condiţionat luni, în urma unei decizii aTribunalului Bucureşti. Judecătorii au respins, astfel, recursul procurorilor anticorupţie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri