Bărbat din București monitorizat electronic după ce și-a amenințat fosta iubită că îl va ucide pe fiul lor

Data publicării:
brățări electronice de monitorizare și supraveghere montate pe gleznele unui bărbat
Brățări electronice de monitorizare și supraveghere montate pe gleznele unui bărbat Foto: Profimedia Images

Un bărbat a primit un ordin de protecţie provizoriu şi i-a fost montată o brăţară de monitorizare electronică după ce şi-a ameninţat fosta parteneră că-l va ucide pe fiul lor, a informat, luni, Biroul de presă al Poliţiei Capitalei.

„La data de 27 noiembrie, în jurul orei 18,30, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 4 au fost sesizaţi, prin sistem 112, de către o unitate medicală, cu privire la faptul că la camera de gardă s-a prezentat o femeie, victima unei agresiuni”, a precizat DGPMB.

În urma verificărilor efectuate de poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului, s-a stabilit faptul că femeia ar fi fost lovită de către fostul partener, în timp ce se afla la o adresă din Sectorul 1 pentru a-i încredinţa bărbatului fiul său, minor.

Ulterior, în jurul orei 23,00, femeia a sesizat, prin 112, că, în timp ce se aflau la o adresă din Sectorul 4, ar fi avut din nou neînţelegeri cu acel bărbat, iar după ce a părăsit zona acesta i-a transmis telefonic ameninţări cu privire la viaţa fiului lor.

„Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi plecat însoţit de minor, fiind dat în atenţie autoturismul cu care acesta se deplasa. La scurt timp, bănuitul a fost depistat la o adresă din Sectorul 1, în timp ce intra în imobil, însoţit de fiul acestuia. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, însoţiţi de o echipă de negociatori şi una de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale”, arată sursa citată.

Bărbatul a ieşit din locuinţă şi a fost imobilizat şi condus la audieri, faţă de acesta fiind emis un ordin de protecţie provizoriu. Totodată, i-a fost montată o brăţară de monitorizare electronică.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 4 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare şi violenţă în familie.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri