Bărbatul atacat de urs în propria curte este la reanimare

Data publicării:
urs FB-1

Bărbatul a venit în grădină să culeagă prune. A scuturat copacii fără să ştie că în preajmă erau o ursoaică şi puii ei. Fiara l-a atacat imediat, dar bărbatul a reuşit să scape din ghearele ei. A fugit acasă, iar când l-a văzut plin de sânge, soţia sa a chemat vecinii si ambulanţa.

L-a prins ursoaica cu puiul şi la rupt, că era desfigurat tot la faţă! Instinctul de a-şi apăra puii, când l-a auzit bătând la prune, s-a repezit la el”, povestește soția victimei.

Femeia, ajutată de localnici, l-a coborât până în sat, pentru că ambulanţa nu ajunge în vârf de deal.

„L-am luat aşa de braţ, l-am coborât până la drum, a mers pe picioarele lui. De flanelă l-am ţinut, că de mâini nu mai puteam, că şi mâna era mâncată toată. Pe faţă, dezastru! Groaznic! Maxilarul rupt, toată pielea luată!”, mai spune soția.

Bărbatul a fost dus la spital, unde a fost operat de urgență. Localnicii din Gura Teghii sunt speriaţi, mai ales că ursoaica a mai dat târcoale satului.

„Am văzut-o într-o seară pe la 10. Când am urcat, am văzut că e colea şi eu am fugit pe uliţă cealaltă”, mărturisește o femeie.

„Vine după poame! După mere, după prune! Rupe şi nu poţi să te apropii, că e animal sălbatic! Nu poţi să zici că dai şi fuge! Nu fuge”, spune un sătean.

„Dacă vine mă sui în pod! În pod nu vine după mine”, susține o localnică.

Vânătorii din zonă au căutat animalul, însă, nu i-au dat de urmă. Căutările vor fi reluate astazi, iar poliţiştii vor patrula prin zonă până când fiara va fi prinsă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri