Bătaie cu repetiţie în Parlamentul de la Kiev

Data publicării:
1412 20bataie-38557

Scenele surprinse în Parlamentul ucrainean le fac concurenţă serioasă celor din filmele de acţiune de la Hollywood. Spre deosebire, însă, de peliculele din Cetatea Filmului, bătaia parlamentarilor a fost cât se poate de reală.

Şi a început dupa ce Opoziţia a încercat sa blocheze votul pentru numirea candidatului Partidului Regiunilor în funcţia de preşedinte al Parlamentului. Scenele au facut deliciul presei, însa la fel de interesante au fost şi imaginile cu boxerul Vitali Klitscho, membru al Legislativului de la Kiev. El a urmărit încăierarea de la distanţă fără a interveni, fiindcă sportivilor le este interzisă orice implicare într-un conflict de acest gen.

Scene identice s-au înregistrat şi miercuri, când parlamentari ai opoziţiei au încercat sa-i împiedice pe doi foşti colegi, care au trecut de partea puterii, sa depuna juramântul.

În urma alegerilor din Ucraina, Partidul Regiunilor şi aliaţii săi au obţinut cele mai multe mandate şi au o majoritate confortabilă, care le permite să schimbe mai multe legi, printre care şi pe cea electorală.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri