Compania Dacia speră la un nou contract cu Ministerul de Interne

Data publicării:
0312 20dacia-36518

Investitorii francezi de la Dacia au anunțat discret, chiar cu ocazia Zilei Naționale, cã și-ar dori reînnoirea contractului cu Ministerul Administrației și Internelor pentru furnizarea de autovehicule. Mașinile prezentate duminică sunt puse de companie la dispoziția Poliției, iar acum achizițiile sunt blocate de Guvern. Anul viitor însã lucrurile ar putea sta altfel, mai ales cã vechile Loganuri ale Poliției trebuie schimbate.

Anul acesta, vînzările Dacia au avut de suferit cel mai mult în România. În primele 10 luni din an, Dacia a vândut în ţară mai puţin de 16.400 de autoturisme, cu peste 30% mai puţin faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Şi în Franţa au scăzut vânzările, însă cu numai 5%.

În cadrul coloanei de defilare a Poliției Romane au fost incluse o Dacia Logan, două Dacia Sandero, două modele Dacia Dokker și un vehicul Dacia Duster cu tracțiune integrală.

Despre Duster, publicaţia germană Bild spune că fabrica de la Mioveni pregăteşte un facelift al modelului aflat pe piaţă, dar şi îmbunătăţiri tehnice, fără a schimba preţul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri