Copil accidentat mortal pe trecerea de pietoni, în Ilfov. Șoferul a fost reținut

Data publicării:
masina de politie
Foto: Facebook/Poliția Română

Un șofer care a accidentat mortal un copil de șapte ani, care se afla pe trecerea de pietoni, a fost reținut, anunță, marți, Poliția Ilfov, potrivit Mediafax.

Conform sursei citate, luni, la ora 21:20, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că pe DN 6, în comuna Cornetu, a avut loc un accident rutier, în urma căruia un minor a fost lovit de un autoturism.

„La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Bragadiru, pentru efectuarea activităților specifice din competență, iar din primele verificări a rezultat faptul că un bărbat, în vârstă de 31 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN6, în comuna Cornetu, din direcția București către Alexandria, a surprins și accidentat la trecerea de pietoni de la kilometrul 17+ 250 un minor în vârstă de 7 ani”, potrivit Poliției Ilfov.

Victima a fost preluată de către un echipaj medical și transportată la un spital din București, pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă ulterior, copilul a murit.

În urma probatoriului administrat, șoferul mașinii a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii Serviciului Rutier Ilfov.

„În cauză, a fost deschis dosar penal în care polițiștii Serviciului Rutier din Ilfov efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu”, conform Poliției Ilfov.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri