Cum a ajuns bărbatul din Roman să-și înjunghie soția și doi bebeluși. Cheia anchetei poate fi un copil martor la tragedie

Data actualizării: Data publicării:
banda cu inscrisul „politia nu treceti” folosita la locul unei crime
Un bărbat din Roman și-a înjunghiat soția și două fetițe gemene. Foto: captură Digi24

Bărbatul din Roman care și-a înjunghiat soția și cele două fetițe gemene de trei luni nu a fost reclamat niciodată la poliție pentru violențe, a declarat la Digi24 Dan Antonescu, specialist criminalist, el explicând că ori nu a fost reclamat, ori nu a comis nicio agresiune. Potrivit lui Antonescu, anchetatorii vor putea afla ce s-a întâmplat de la soția care a scăpat cu viață, dar și de la un alt copil, de nouă ani, care a fost martor la tragedie.

Femeia și una din fetițele de trei luni au fost rănite și duse la spital.

Micuța a fost dusă la Spitalul din Iași, unde a fost operată. "Șocul traumatic a fost sever, riscurile cele mai mari sunt cele legate de funcționalitatea organelor interne care au fost lezate - ficatul, intestinul. A venit cu stomacul în afara cavității abdominale", a declarat managerul spitalului de copii din Iași.

"Ancheta e tragică, macabră și poate fi clarificată rapid având în vedere că sunt doi martori care pot spune ce s-a întâmplat – soția și copilul de 9 ani.

Vor fi expertiza medico-legală în cazul fetiței omorâte, concluziile medico-legale privind leziunile cauzate celor două supraviețuitoare, expertize și apoi procesul poate începe", potrivit expertului.

Sunt două cauze care pot duce la o astfel de tragedie: banii și gelozia, a spus Antonescu.

"Omul avea probleme cu magazinul de termopane pe care îl avea ca afacere. Este  posibil să fie vorba de gelozie. Îndreptându-și violența către copii înseamnă că era gelozie, a vrut să o facă să sufere omorându-i copiii.

A vrut să îi facă ei rău. Asta am întâlnit la foarte mulți autori de omor, care nu s-au îndreptat către persoana pe care o urau, ci către cei dragi acesteia, pentru a o face să sufere cat mai mult", a explicat Dan Antonescu.

El a adăugat că bărbatul nu a fost reclamat niciodată la poliție: "Fie femeie a acceptat violențele din partea lui, fie nu au existat. Este clar că e o problemă de natură psihiatrică. Procurorul va dispune expertiza medico-legală psihiatrică, care va dura câteva zile".

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri