Cum e vremea în noaptea de Revelion. Harta temperaturilor

Data publicării:
31122012 20meteo-41353

București

Noaptea dintre ani vine și în București cu cer lipsit de nori și vânt slab. Totuși, spre dimineaţă este posibil să apară ceaţa. Temperatura minimă va fi de minus 6 grade în centrul orașului, în timp ce la periferie se vor înregistra Minus 9Celsius.

La miezul nopții,temperaturile vor fi cu 4-5 grade mai ridicate decât minimele prognozate. Astfel, in vestul țării, dar și pe litoral, valorile termice vor fi ușor pozitive. În sud temperaturile vor fi coborî ușor sub 0 grade, cu -3 grade în Capitală. În Moldova și în Maramureș se vor înregistra în jur de -5 grade, iar în centrul țării temperaturile vor fi la pragul gerului, adica -10 grade.

Noul an începe tot cu vreme rece

Noul an începe tot cu vreme rece, în cea mai mare parte a țării. Soarele va străluci nestingherit, însă dimineața vizibilitatea va fi scăzută îndeosebi în sud și est. Vântul își va face simțită prezența doar pe crestele montane. Maximele termice vor fi cuprinse între minus3 şi 7 grade, cu valori uşor mai ridicate în sudul Banatului, dar şi mai scăzute în estul Transilvaniei.

București

Vremea se anunță frumoasă și mâine. Soarele va reuși să încălzească atmosfera, iar temperatura va urca până la 4 grade Celsius. Vântul va fi liniștit, iar presiunea aerului va continua să scadă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri