E. Hurezeanu: Sorin Oprescu a anunțat oarecum, prin tăcerea discursului, că nu se mai prezintă la prezidențiale

Data publicării:
oprescu diplomatie-1

„Sunt ultimii stropi pe țeava asta care a împușcat mai mult fum și care l-ar fi transformat în viitorul candidat al USL la prezidențiale, cu sorți de izbândă, în situația în care scindarea între Ponta și Antonescu pe seama altor scindări ar fi funcționat. Părerea mea e că Oprescu e un primar mediocru, succesul lui cu repetiție a fost substanțial justificat populist, realizările lui sunt mediocre, acum se consemnează un eșec total al politicii ultimilor ani în legătură cu câinii”, a subliniat el.

Când 40.000 de case au fost distruse în București s-au fisurat habitatele care țineau un oraș pe loc, păstrau memoria. Câinii au rămas ai nimănui, s-au răspândit ca un fel de amintiri vii, uneori violente, ale nedreptății ce s-a făcut oamenilor. Câinii conștiinței vinovate”, a spus Emil Hurezeanu.

Sorin Oprescu azi anunțând renunțarea la referendum s-a purtat cum ar fi trebuie să se poarte de la început: eficient, la obiect, anunțând oarecum prin tăcerea discursului pe care nu l-a mai făcut lacrimogen și pompos că nu se mai prezintă în alegerile prezidențiale. Este foarte greu pentru el să se îndrepte spre personajul candidatului prezidențial. Lucrurile se adaugă”, a declarat Emil Hurezeanu.

Câinii ăștia au fost ai cuiva, cum și oamenii erau ai cuiva, acum câteva decenii, dar au fost aruncați în închisori, demolați, alungați. Credeți că oamenii s-au schimbat prea mult? Iată, rezultatul fricii, al debusolării oamenilor este acest Guvern întâmplător, care semnează zilnic demisia, e unul demisionar, chiar dacă nu a început operațiunea de demitere prin convocarea alegerilor anticipate. Astfel de scene țin de teatrul absurd”, a adăugat el.

Sorin Oprescu a propus astăzi renunțarea la referendumul pe tema câinilor fără stăpân.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri