Femeie amenințată cu arma în trafic, în București. Agresorii aveau în mașină spray-uri paralizante, 50 de bile de cauciuc și o butelie

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie
O femeie a sesizat polițiștii că a fost amenințată cu arma în trafic, de pasagerii unei mașini, în București. FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

O femeie a sesizat polițiștii că a fost amenințată cu arma în trafic, de pasagerii unei mașini, în București. Polițiștii au oprit mașina agresorilor, iar o tânără care avea la ea un pistol a încercat să fugă. În scurt timp ea a fost prinsă.

Femeia a sunat la 112 ca să anunțe că un șofer care circula pe o stradă în sectorul 1 i-ar fi pulverizat cu spray paralizant în ochi şi ar fi ameninţat-o cu un pistol.

Mașina a fost dată în urmărire, iar la 7.48 a fost oprită în zona Piața Victoriei. Polițiștii l-au identificat pe șofer, un bărbat în vârstă de 19 ani. A fost testat atât cu aparatul Drugtest, cât şi cu aparatul etilotest, iar rezultatele indicate au fost negative, a transmis Poliția Rutieră.

În mașină se mai afla o tânără în vârstă de 19 ani care a coborât şi a fugit, încercând să scape. La scurt timp ea a fost imobilizată, iar polițiștii au găsit asupra ei o armă tip revolver.

De asemenea, în autovehicul au fost găsite o butelie de gaz pentru încărcare, o cutie care conţine aproximativ 50 de bile de cauciuc şi două spray-uri paralizante, potrivit poliției.

Șoferul a fost sancţionat contravenţional, iar arma a fost confiscată.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri