FOTO: Un autobuz plin cu pasageri a luat foc în mers, pe un drum din Bihor

Data publicării:
Un autobuz plin cu pasageri a luat foc în mers, pe un drum din Bihor
Un autobuz plin cu pasageri a luat foc în mers, pe un drum din Bihor. Foto: ISU Bihor

Un autobuz cu pasageri a luat foc în mers, marţi dimineaţă, pe un drum din judeţul Bihor, fără ca vreo persoană să fie rănită. Călătorii au ieşit din autovehicul imediat după ce şoferul a reuşit să oprească în condiţii de siguranţă.

Potrivit ISU Bihor, incidentul a avut loc la ieşirea din localitatea Lunca spre Vaşcău.

autobuz 2 isu bihor
Un autobuz plin cu pasageri a luat foc în mers, pe un drum din Bihor. Foto: ISU Bihor

„În urma apelului care sesiza producerea evenimentului, primit prin Sistemul Unic 112, la ora 06,12, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Crişana al judeţului Bihor a mobilizat cu operativitate, la faţa locului, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Staţiei de Pompieri Ştei, din care două de stingere şi unul de prim ajutor calificat. În momentul sosirii echipajelor, la locul intervenţiei se afla doar conducătorul auto, care le-a declarat pompierilor că, în momentul sesizării fumului, a oprit autobuzul şi a acţionat cu un stingător, iar cei şase pasageri care se aflau în autovehicul s-au autoevacuat în siguranţă, aceştia continuându-şi drumul cu un alt autobuz”, a transmis ISU, citat de Agerpres.

Pompierii au constatat că incendiul a cuprins compartimentul motor şi au reuşit să împiedice propagarea flăcărilor în interiorul autobuzului.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri