Incendiu într-o sală de operaţii a Spitalului Judeţean Giurgiu

Data publicării:
Exercitiu incendiu pompieri Sibiu - Mediafax Foto-Ovidiu Dumitru Matiu-2

 

Foto: Mediafax

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, 12 persoane, cinci lăuze, o gravidă şi şase angajaţi ai Spitalului Judeţean, se aflau în secţia de ginecologie a unităţii medicale în momentul izbucnirii incendiului. Toți au reuşit să părăsească zona înainte de sosirea pompierilor.

„La faţa locului s-au deplasat patru autospeciale cu apă şi spumă şi una de descarcerare, precum şi un echipaj SMURD, iar după aproape 30 de minute s-a reuşit stingerea incendiului care se manifestă cu mai mult fum. Noi nu am evacuat oamenii din spital, dar înainte de venirea a pompierilor, s-au autoevacuat din zonă, pentru orice eventualitate cinci lehuze, o gravidă şi cinci angajaţi ai secţiei de ginecologie. Toţi sunt bine, nu există persoane rănite sau intoxicate cu fum sau care să fi avut nevoie de îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Mădălina Botoroag, citată de Mediafax.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu urmează să stabilească împrejurările în care a izbucnit focul şi cauzele acestuia.



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri