Invitații la celebra vânătoare din Balc sosesc astăzi

Data publicării:
11012013 20vanatoare-43312

Actualizare 16:12. Primii invitați ai lui Ion Țiriac, la celebra vânătoarea de la Balc, au început să sosească în jurul orei 16.00. Patru oameni de afaceri din Bucureşti au ajuns în vestul ţării cu un avion particular al fostului tenismen. Alţi invitaţi de pe listă, precum Wolfgang Porsche, proprietarul companiei germane care produce autoturisme de lux sau primarul din Monte Carlo, sunt aşteptaţi şi ei la partida de vânătoare.

Printre invitații care au ajuns deja se numără Tinu Sebeșanu, Franz Rauch - producător de sucuri naturale din Europa și Klaus Mangold - fostul preşedinte al grupului Daimler-Chrysler.

Goana după mistreți va avea loc sâmbătă, la ora 7.00 dimineața, și ultima – duminică, la prânz.

Toată carnea va fi donată unor centre de plasament ori unor cămine pentru bătrâni.

Invitații vor ajunge astăzi la Balc

Sunt așteptați, printre alții, primarul de Monaco, cel mai mare producător de sucuri naturale din Europa și proprietarul Porsche.

Vânătoarea va începe sâmbătă la 7.00 și se va încheia duminică la prânz.

70 de gonaci vor participa la vânătoare, ei vor fi plătiți cu 100 de lei pentru cele două zile, dar și cu carne de mistreț.

Aeroportul din Oradea este ocolit de oaspeți, din cauza incidentului din 2009, când avionul care îi transport pe Ion Ion Țiriac și alți nouă invitați a ieșit de pe pistă, din cauza gheții.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri