Mai mulți hoți din locuințe au fost prinși și audiați

Data publicării:
2312hoti 20locuinte-40188

17 persoane sunt audiate de poliţiştii de la IPJ Ilfov şi riscă să-şi petreacă sărbătorile în arest. Bărbaţii sunt suspectaţi că au furat din mai multe locuinţe din Ilfov şi Prahova. Hoţii acţionau inclusiv ziua, după ce se asigurau că proprietarii nu sunt acasă.

Hoţii urmăreau proprietarii timp de mai multe zile, până când se hotărau că este momentul potrivit să dea spargerea. Când soseau acasă, păgubiţi găseau totul răvăşit, iar lucrurile de valoare lipsă.

„În lipsa mea, au pătruns prin escaladrea gardului. Au furat electrocasnice, brațări, inele. M-au lãsat și fără haine. Totul s-a petrecut la ora cinci dupã-amiazã, asta a fost ciudat”, spune Marius Ilie, unul dintre păgubiți.

Oamenii au venit la poliţie ca să vadă dacă mai pot recupera ceva din bunurile furate. Unele au fost găsite în timpul percheziţiilor făcute în 17 locuinţe din Ilfov şi Teleorman. Dar cele mai multe şi-au pierdut urma. Hoţii vindeau bijuteriile printr-o casă de amanet din București. Paguba produsă proprietarilor se ridică la 100.000 de euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri