Marea Britanie. Un român a primit un loc de muncă după ce a dejucat furtul unui iPhone

Data publicării:
iPhone 5 5426772-AFP Mediafax Foto-Justin Sullivan 1

 

Florian Beţivu, în vârstă de 33 de ani, aştepta pentru un interviu la o firmă când a văzut un bărbat în timp ce sustrăgea un iPhone. Tâmplarul l-a urmărit şi, după un schimb de replici, hoţul a returnat telefonul, după care a fugit din nou, relatează Daily Express

Românul a returnat telefonul patronilor firmei Una Design, Michele Pemberton şi Dustin Wise, din Cheltenham şi, pentru actele sale, a fost răsplătit cu un loc de muncă.

„Am văzut un tip suspect venind în showroom. Era ceva în felul în care se uita în jur. Apoi l-am văzut punând telefonul în buzunar şi plecând. I-am spus: "Vreau telefonul din buzunarul tău". El pretindea că nu ştie despre ce vorbesc. "Vreau telefonul, apoi te las în pace". El a început să alerge. L-am prins la colţul cu Cheltenham Ladies' College. El a spus: "Te lovesc!". Eu i-am răspuns "Haide, loveşte-mă"", a povestit românul.

„Era mai mare decât mine, dar eu sunt un alergător mai bun. A fugit, l-am urmărit până pe strada St George. Atunci mi-a dat telefonul. Nu sunt genul de persoană care să stea deoparte şi să îi lase să fure. Nu este corect", a declarat el.

Încântaţi de curajul lui, şefii companiei i-au oferit românului un post de instalator.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri