Mesajul șefului demis al Poliției Române

Data actualizării: Data publicării:
13februariedespescu1-1423836933

Șeful demis al Poliției Române, Bogdan Despescu, a transmis un mesaj în urmă cu puțin timp. „Timpul va demonstra că modul meu de acțiune a fost corect”, a spus el.

Despescu a transmis un mesaj prin care își ia „la revedere” de la foștii colaboratori și le mulțumește pentru profesionalismul de care au dat dovadă.

El mai spune că perioada în care a condus Poliția Română a fost plină de provocări, dar că polițiștii și-au făcut treaba exemplar – au fost cazuri dificile pe care polițiștii au reușit să le rezolve, deși s-au confruntat cu deficit de personal.

În ceea ce privește cazul polițistului acuzat de agresiuni sexuale – caz în urma căruia, de altfel, Despescu a fost înlocuit, fostul șef al Poliției Române spune că polițiștii și-au făcut treaba și în acest caz, chiar dacă acest lucru nu a fost vizibil în presă, în ultimele zile.

Bogdan Despescu a fost demis astăzi. Măsura a fost aprobată de premierul interimar, Mihai Fifor, după mai multe discuţii pe care acesta le-a avut cu ministrul de Interne, Carmen Dan.

Demiterea şefului Inspectoratului General al Poliţiei a fost cerută de mai bine de o săptămână, dar fostul premier Mihai Tudose a refuzat să-l dea afară.

Locul său va fi luat de chestorul Cătălin Ioniţă, cel despre care fostul premier spunea că nu ar fi dorit funcţia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri