O fetiță s-a născut în ambulanța SMURD care o ducea pe mamă la spital. Paramedic: Cea mai intensă senzaţie în 15 ani de intervenții

Data publicării:
unul dintre paramedici tine in brate fetita nascuta in ambulanta smurd
O fetiță s-a născut în ambulanța SMURD care o ducea pe mamă la spital. FOTO: Facebook ISU Arad

O fetiță de 3,2 kilograme s-a născut în autospeciala SMURD Arad care o ducea pe mamă la spital.

Paramedicii care o însoțeau nu au avut o misiune ușoară, pentru că bebelușul avea cordonul ombilical înfășurat în jurul gâtului.

Femeia a intrat în travaliu când mai erau aproximativ 20 de kilometri până la spital. Avea dureri puternice, iar contracţiile erau dese, așa că paramedicii au decis să oprească mașina și să o ajute să nască.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"A fost cea mai intensă senzaţie pe care am trăit-o în cei 15 ani de intervenţii. Bineînţeles, m-au ajutat şi colegii şi am luat cele mai bune decizii", a declarat paramedicul Florin Macovei, care a trăit emoționanta experiență alături de colegii săi - Kristian Ivan Krajcsik şi Alin Paulik..

După câteva minute, au reușit să aducă pe lume copilul. I-au eliberat cordonul ombilical din jurul gâtului, l-au curățat, l-au înfășat și l-au aşezat lângă mama lui.
Fetiţa a primit numele Alexandra Mirela şi este acum sub supravegherea medicilor, în Maternitatea Arad.

Editor : Georgiana Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri