O nouă amânare pentru metroul din Drumul Taberei

Data publicării:
CAF - TREN DE METROU
Noul tren de metrou CAF poate fi vazut in statia Piata Universitatii, in Bucuresti, miercuri, 9 iulie 2014. Noile trenuri realizate de firma CAF din Spania si cumpărate de Metrorex cu 97 de milioane de euro, vor fi circula cu călători incepand cu 9 iulie. Compania ce administrează metroul din Bucuresti a cumpărat 16 trenuri de la compania CAF, în urma unei licitatii organizate. OCTAV GANEA / MEDIAFAX FOTO

Metroul în Drumul Taberei va circula din vara anului viitor, adică cu o întârziere de doi ani faţă de termenul iniţial. Anunţul a fost făcut de directorul tehnic al Metroului Bucureşti, care spune că nici nu mai ştie a câta amânare este.

Directorul tehnic al Metrorex a explicat că motivul întârzierii este complexitatea lucrărilor. Viitoarea magistrală străbate foarte multe rețele utilitare, ceea ce îngreunează treaba muncitorilor. 

După ce totul va fi pus la punct, magistrala Drumul Taberei-Eroilor va funcționa cel mai devreme abia din vara anului 2017. 

Ultim termen anunțat era martie 2017. 

Lucrările la această linie de metrou au început acum patru ani jumătate. Noua linie de metrou va avea aproape șapte kilometri şi zece staţii. 

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri