Percheziții la o rețea de hoți de combustibil. Un un elicopter MAI a fost folosit în această operațiune

Data publicării:
elicopter-mai

Actualizare 10:10: Anchetatorii au găsit zeci de bidoane cu benzină în garajele celor 20 de suspecți, de asemenea în subsolul locuințelor anchetatorii au găsit și butoaie tot cu benzină.

Suspecții ajung unul câte unul la sediul IPJ Ilfov pentru audieri, ei ar face parte din clanul lui Ivan.

Perchezițiile au loc în București și județele Ilfov, Călărași, Giurgiu și Teleorman.

„Au loc 20 de percheziții pentru destructurarea unei grupări specializate în furturi de produse petroliere. În perioada 2010-2013, cei în cauză au sustras benzină și motorină din vagoanele cisternă aparținând unei mari societăți comerciale de produse petroliere, prejudiciul ridicându-se la aproximativ 240.000 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Claudia Burada.

Elicopterul a fost folosit de-a lungul investigației pentru supraveghere, iar în această dimineață pentru a preveni fuga suspecților.

Pe numele celor 20 de suspecți au fost emise mandate de percheziție de către Judecătoria Cornetu. Aceste persoane au fost identificate și vor fi aduse la sediul Poliției Ilfov pentru audieri.

Combustibilul era furat din vagoanele cisternă și vândut la subpreț unor societăți comerciale și către persoane fizice, a adăugat purtătorul de cuvânt IPJ Ilfov.

Elicopterul a survolat zona Jilava, potrivit purtătorului de cuvânt acolo s-au desfășurat majoritatea perchezițiilor. Acțiunea beneficiază de suportul SRI și al Inspectoratului General al Aviației.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri