Polițiști din Sibiu, loviți cu pietre și furci de mai mulți oameni care se îmbulzeau la vânzarea unui cal

Data publicării:
masina de politie cu girofar aprins
Mașină de poliție în misiune. Foto: Facebook/Politia Română

Mai mulți polițiști din Sibiu și mașinile lor au fost loviți cu pietre, lopeți și furci de mai multe persoane care participau la vânzarea unui cal, fără a respecta regulile de distanțare socială. Doi bărbați au fost reținuți, urmând să fie prezentați cu propunere de arestare.

Violențele au avut loc  în localitatea Brădeni, pe drumul public, potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Când polițiștii le-au cerut oamenilor care se îmbulzeau se respecte regulile de distanțare socială, mai multe persoane au aruncat cu pietre, bolovani, lopată înspre aceștia și spre mașinile de poliție. 

Totodată, una dintre persoanele din grupă a agresat, îmbrâncit și înjurat un polițist, potrivit procurorilor. Când polițiștii l-au imobilizat pe agresor, două persoane din grup au ameninţat cu violenţe şi cu moartea pe lucrătorii de poliţie şi  au aruncat cu pietre, bolovani, o lopată și o furcă.

„Urmare acestui fapt, a rezultat avarierea a trei autospeciale şi a două scuturi de protecţie folosite de lucrătorii de poliţie pentru a se apăra, valoarea totală a pagubei suferite fiind apreciată la suma de 26.410,1 lei”, arată sursa citată.

Inculpaţii au vârsta de 30 ani, respectiv 34 ani, locuiesc pe raza comunele Laslea şi Brădeni, jud. Sibiu şi nu au antecedente penale.

Redactare G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri