Preşedintele FPTR, Mohammad Murad, a rămas fără permis: Conducea cu 225 km/oră pe Autostrada Soarelui

Data publicării:
murad

Unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de afaceri din România a fost prins în timp ce gonea cu 225 de km la oră pe Autostrada Soarelui. Mohammad Murad, important proprietar de hoteluri şi preşedinte al Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, a rămas fără permis şi a plătit şi o amendă de 765 de lei, scrie Mediafax.

Foto: Facebook.com/Mohammad Murad

Autoturimul de lux la volanul căruia se afla Mohammad Murad a fost surprins de radar la kilometrul 157, pe sensul de mers dinspre Bucureşti spre Constanţa, în timp ce rula cu 225 de kilometri pe oră. Poliţiştii i-au luat omului de afaceri permisul de conducere pentru 90 de zile şi l-au amendat cu 765 de lei.

Mohammad Murad este unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din România, având mai multe unităţi turistice în Bucureşti şi pe litoral. Pe lângă lanţul hotelier Phoenicia, Mohammad Murad deţine şi lanţul de restaurante Spring Time, fabrica de conserve Mandy, plus investiţii în domeniul imobiliar. El are şi un parteneriat în domeniul audiovizualului cu The Money Channel, a cărei licenţă este deţinută de Realitatea Media SA.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri