Prima măsură luată la Grădina Botanică din Craiova, la două săptămâni după atac. Tânărul rănit este externat azi

Data actualizării: Data publicării:
cercetari la locul crimei din craiova
Agresorul care a înjunghiat mortal o fată de 14 ani în Grădina Botanică din Craiova și a rănit un tânăr care îi sărise în ajutor  fusese oprit înainte de atac de polițiștii locali. FOTO: captură Digi24

La două săptămâni după atacul din Grădina Botanică din Craiova în care o fată de 14 ani a murit înjunghiată, iar un tânăr a fost rănit, autoritățile au luat și prima măsură. Porțile laterale ale Grădinii Botanice au fost sudate.

Singura cale de acces în Grădina Botanică va fi poarta principală.

Tânărul în vârstă de 19 ani va fi externat, au anunţat reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova. ”Pacientul are o evoluţie favorabilă şi va fi externat in cursul zilei de azi”, au transmis luni oficialii unităţii sanitare.

În urmă cu o săptămână, el fusese transferat de la ATI.

Tânărul de 19 şi prietena sa în vârstă de 14 ani au fost înjunghiaţi în timp ce se plimbau în Grădina Botanică din Craiova, iar fata nu a supravieţuit atacului.

Adolescentul de 17 ani, suspectat de comiterea faptei, elev al Colegiului Naţional Militar ”Tudor Vladimirescu”, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Procurorii îl acuză de omor şi tentativă de omor.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri