Video Primele imagini cu craterul format de presupusa dronă militară prăbușită pe Insula Mare a Brăilei

Data actualizării: Data publicării:
Screenshot 2024-03-29 095428
Foto: captură video debraila.ro

Au fost publicate primele imagini cu craterul format de prăbușirea presupusei drone căutate de autorități. Armata, SRI, Poliția, Jandarmeria și ISU au izolat zona unde a căzut obiectul într-o amplă operațiune în Insula Mare a Brăilei, transmite publicația locală debraila.ro.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Un elicopter al Ministerului Apărării, Brigada Antitero de la SRI, echipaje de la Poliție, Jandarmerie și ISU se află în Insula Mare a Brăilei, în zona fermei Filipoiu, unde o dronă militară s-a prăbușit pe câmp, mai scrie publicația.

Craterul format are un diametru de aproximativ 4 metri. Locul se află la 8 km de trecerea bacului dinspre municipiul Brăila spre Insula Mare a Brăilei.

Autoritățile au fost alertate, joi seara, în jurul orei 21:45, cu privire la prăbușirea dronei. De atunci, zona este izolată de oamenii legii.

Martorii susțin că s-a auzit o bubuitură puternică în momentul prăbușirii dronei.

Specialiști ai Armatei au ajuns la crater și vor evalua originea dronei militare, mai notează debraila.ro.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri