Raluca Turcan, vicepreședinte PDL: „Strângem rândurile și reconstruim. Ne-a costat lipsa de credibilitate”

Data publicării:
230132013 20turcan-57313

Întrebată de Luca Niculescu, realizatorul emsiunii „Imparțial”, ce rol vede în partid pentru Elena Udrea, care a pierdut competiția pentru șefia PDL cu Vasile Blaga, Raluca Turcan nu a dat un răspuns tranșant.

„Ce vor face liderii, ce va face Elena rămâne de văzut. Mi-aș dori foarte mult să avem cu toții înțelepciunea să acceptăm și să ne asumăm că adversarul nostru politic este USL. În niciun caz nu ne transformăm în competitori în interiorul unui partid la nesfârșit. A trecut momentul acestei competiții, strângem rândurile și reconstruim. Partidul acesta are nevoie de muncă în teritoriu și de recredibilizare”, a declarat vicepreședintele PDL.

Mai multă compasiune, mai puțină aroganță

„Mi-aș dori ca, la final, echipa de conducere să fie una credibilă. Pentru că pe noi cel mai mult ne-a costat lipsa de credibilitate și de compasiune, precum și aroganța pe care unii dintre colegii care cereau austeritate o arătau oamenilor simpli”, a mai spus Raluca Turcan.

Vicepreședintele PDL a sugerat că declarația sa o vizează inclusiv pe Elena Udrea. „Elena e o persoană bătăioasă, ambițioasă și dacă va înțelege că politica se face cu emoție și cu compasiune față cei din jur, nu văd de ce nu ar putea fi chiar un foarte bun președinte de partid, peste ceva timp”, a conchis Raluca Turcan.

Elena Udrea a anunțat, miercuri, că nu va face opoziție la actuala conducere a PDL. „Nu acesta este scopul meu şi nu pentru asta ne susţine jumătate de partid. Din contră, vom încerca să ajutăm partidul să progreseze şi să-şi atingă ţintele.Vom merge pe calea dialogului şi cooperării cu Vasile Blaga şi viitoarea echipă de conducere a partidului”, a afirmat Elena Udrea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri