Video Șoferii insistă să circule pe un drum național închis în Caraș Severin, deși în zonă cad stânci. Ei înlătură semnele de avertizare

Data actualizării: Data publicării:
masina pe drum inchis in caras severin
Un șofer a ignorat panourile care îl avertizau că DN57, în Caraș -Severin este închis în zonă din cauza frecventelor alunecări de pietre. FOTO: captură DRDP Timisoara

Un șofer a ignorat panourile care îl avertizau că DN57, în Caraș -Severin este închis în zonă din cauza frecventelor alunecări de pietre și a lucrărilor de consolidare a versantului.

Și-a văzut de drum, deși erau pietre pe asfalt și drumul era semnalizat ca fiind închis, ignorând astfel pericolele la care se expune.

Potrivit Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoare, care a și publicat imaginile, din dorința de a-și continua nestingheriți drumul, unii șoferii chiar îndepărtează balizele amplasate tocmai pentru a le opri trecerea. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Angajații de la Drumuri le cer șoferilor ca până la finalizarea lucrărilor de consolidare a versantului să folosească ruta ocolitoare.

"Atenție! DN 57 rămâne închis în zona Berzasca, jud. Caraș-Severin! Alpiniștii contractați de antreprenorul lucrării de stabilizare și consolidare a versanților au început de săptămâna trecută ranguirea. Această activitate presupune punerea în siguranță a versantului pentru ca, ulterior, să se amplaseze explozibilul pentru derocare. Activitatea de ranguire (n.r desprindere a rocilor cu o rangă) provoacă frecvente căderi de pietre de pe versant, căderi care cresc riscul unor coliziuni cu mașinile care circulă ilegal pe sectorul închis și periclitează siguranța participanților la trafic.

Din dorința de a-și continua nestingheriți drumul, unii șoferii ignoră avertismentele alpiniștilor și drumarilor, și au trecut chiar și peste <bariera> de material rezultat din alunecare sau au îndepărtat balizele amplasate tocmai pentru a opri trecerea", avertizează pe Facebook reprezentanții DRDP Timișoara.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri