Spital rămas fără curent după ce transformatorul unității medicale a luat foc. ISU a trimis un generator

Data actualizării: Data publicării:
Mașină de pompieri pe stradă.
Spitalul din Dej a rămas fără curent după ce transformatorul unității medicale a luat foc. ISU Cluj a trimis un generator. Foto: Facebook

ISU Cluj a trimis, miercuri, Spitalului din Dej un generator pentru a rezolva problema curentului electric, apărută după incendiul la transformatorul din curtea spitalului, potrivit Mediafax.

ISU Cluj a dus la Spitalul Municipal Dej un generator electric mobil pentru a asigura alimentarea cu energie electrică la parametrii necesari pentru toate spațiile din unitatea sanitară.

Generatorul va rămâne la spital până la remedierea tuturor problemelor legate de alimentarea cu energie electrică, apărute după ce un transformator a luat foc, miercuri dimineață, lăsând fără curent electric clădirea administrativă și policlinica.

„Containerul de suport logistic tip IV-Iluminat are capacitatea de 450 kVA și este conceput în scopul alimentării cu energie electrică a unor tabere mobile (iluminat şi agregate electrice) și poate fi utilizat pentru alimentarea altor tipuri de consumatorilor de energie electrică, cum ar fi gospodării sau spitale, în cazul producerii unor situații de urgență, care determină întreruperea alimentării cu energie electrică de la rețeaua națională”, spun reprezentanții ISU Cluj.

Un incendiu a izbucnit, miercuri, în incinta unui post de transformare a energiei electrice din curtea Spitalului Municipal Dej. Nu a fost nevoie de evacuarea pacienților, dar a fost oprit curentul în clădirea administrativă și în policlinică.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri