Acuzații de viol la AUR. O fată de 17 ani spune că s-a trezit cu dureri și urme de sânge, în hotel

Data actualizării: Data publicării:
reprezentanti ai partidului AUR
Suspiciuni de agresiune sexuală la AUR Constanța FOTO: Facebook/ George Simion

Planează suspiciuni de agresiune sexuală asupra unor membri AUR. Potrivit unor surse Digi24, o fată de 17 ani, care a plecat la Constanța cu o delegație a partidului, a reclamat la poliție că s-a trezit dimineața în camera de hotel cu dureri în zona inghinală și urme de sânge. Aceasta a particpat la Şcoala de vară a AUR, organizată în Staţiunea Neptun-Olimp.

Polițiștii din județul Ialomița au fost sesizați în ziua de 16 septembrie cu privire la acest incident. Potrivit reclamației, fata de 17 ani care făcea parte dintr-o delegație AUR a ajuns la Constanța pe data de 15 septembrie. Membrii delegației au fost cazați la un hotel.

În cursul serii de 15 septembrie, minora și mai multe persoane din delegație au consumat băuturi alcoolice, iar a doua zi când s-a trezit a simțit dureri în zona inghinală și a observat că avea urme de sânge. Potrivit surselor, fata a declarat la poliție că nu-și amintește ce s-a întâmplat și nici nu dorește să spună numele persoanelor cu care a consumat alcool în camera de hotel.

Ajunsă acasă, fata le-a povestit părinților că a plecat în Constanța cu o delegație AUR. Vineri seară a băut în compania unor persoane din delegația partidului AUR, iar a doua zi dimineață s-a trezit cu dureri și pete de sânge. Părinții fetei ai anunțat poliția și au dus-o la un control medico-legal, legiștii confirmând faptul că ea întreținuse raporturi sexuale în seara respectivă. Fata nu a vrut să spună numele persoanelor alături de care și-a petrecut seara, însă polițiștii au ridicat deja filmările de pe camerele de supraveghere și vor avea informații clare despre persoanele cu care minora și-a petrecut noaptea în acel hotel.

Contactați de Digi24, reprezentanții AUR au transmis: „Nu comentam niciun text pe surse”.

Joi, la Constanţa, a început Şcoala Politică de vară a AUR, în cadrul căreia a avut loc lansarea Organizaţiilor de Tineret, Studenţi şi Femei ale partidului. De asemenea, vineri s-au desfăşurat lucrările Conferinţei Naţionale a partidului.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri