Tatăl lui Vlad Pascu, despre tinerii uciși de fiul lui în 2 Mai: "Un subiect tabu. Niște copii morți în nişte condiţii anume"

Data actualizării: Data publicării:
mihai pascu la diicot
Tatăl lui Vlad Pascu, tânărul care s-a urcat drogat la volan și a ucis doi tineri în 2 Mai, a venit la proces, la Tribunalul București. FOTO: Inquam Photos/ George Călin

Tatăl lui Vlad Pascu a declarat marți, la Tribunalul București că pentru el, cei doi tineri uciși de fiul lui sunt un "subiect tabu". "Sunt nişte copii morţi în nişte condiţii anume", a declarat el.

Mihail Pascu a fost prezent, marţi, la Tribunalul Bucureşti unde are loc un nou termen în dosarul în care a fost trimis în judecată împreună cu Miruna, soția lui, și fiul Vlad.

El a precizat că nu doreşte să vorbească despre cei doi tineri loviţi mortal cu maşina de fiul său.

“De acei copii nu vreau să vorbesc. E un lucru tabu pentru mine. Sunt nişte copii morţi în nişte condiţii anume, iar eu nu vreau să vorbesc despre aşa ceva. Lăsaţi oamenii ăia în pace, îi distrugeţi cu sănătatea şi îi asmuţiţi împotriva mea şi au ajuns săracii să ameninţe public. Vă daţi seama ce aţi făcut? (...) Dumneavoastră aţi făcut nişte lucruri şi nu i-aţi lăsat să îşi plângă morţii şi să îşi tragă sufletul”, a afirmat Mihail Pascu, citat de News.ro.

El susţine că a încercat întotdeauna să facă ceea ce trebuia făcut.

“Dumnezeu să îi ierte! Am încercat de fiecare dată să fac ce trebuia făcut. Nu am putut să fac din cauza faptului că dacă făceam un pas, eram arestat. Am avut ambulanţă pregătită pentru cei care erau victime, am avut medic privat asigurat şi am dovezi în sensul respectiv. Asta a fost să fie. Am ajuns să ajung la mediator, astea sunt regulile. Asta este legislaţia şi trebuie să mă conformez. Îmi pare foarte rău cu ceea ce aţi făcut şi vizavi de justiţie şi vizavi de toate cele. E un cancan total”, a mai declarat Mihail Pascu.

Vlad Pascu şi părinţii săi - Mihail şi Miruna - au fost trimis în judecată pentru comiterea mai multor infracţiuni, printre care  trafic de droguri, pentru determinarea unei persoane să dea declaraţii mincinoase sau să nu prezinte probe şi pentru punerea la dispoziţie a locuinţei pentru consum de droguri. Dosarul se judecă la Tribunalul Bucureşti.

De asemenea, Vlad Pascu este judecat la Judecătoria Mangalia pentru accidentul de la 2 Mai în urma căruia doi tineri au murit.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri