Video Un bărbat a fost filmat agățat de portiera unei mașini în mers. Polițiștii l-au găsit și l-au amendat

Data actualizării: Data publicării:
Screenshot 2024-03-28 142148
Foto: captură video Poliția Brașov/ Facebook

Inconștiență maximă pe străzile din Brașov. Un bărbat a fost filmat în timp ce stătea agățat de ușa unei mașini în mers. Imaginile șocante au ajuns direct pe mâna Poliției.

Bianca Timșa, jurnalist Digi24: L-au găsit pe bărbatul vizat și i-au aplicat o amendă. În imaginile care au fost puse în spațiul public se vede cum bărbatul s-a agățat de portiera unei mașini care se deplasa pe o stradă din Brașov. Alături de câțiva prieteni, aceștia mergeau cu muzica dată la maxim iar tânărul părea distrat și nu știa la ce pericol se expune.

Un alt șofer nu a fost încântat de spectacolul dat și a trimis imaginile Poliției. La scurt timp, tânărul a fost identificat și s-a ales cu o amendă în valoare de 330 de lei.

„Din seria de momente incredibile surprinse în trafic, vă prezentăm și acest episod.

Tânărul din imagini a vrut să ne prezinte o poziție, extrem de periculoasă, cea de – «stând pe mașină în mers».

Un participant la trafic, deloc încântat de spectacolul dat, ne-a trimis imaginile, iar echipajul de Poliție Rutieră l-a reperat și sancționat în doar câteva minute de la sesizare.

Pentru că nu ne dorim astfel de momente artistice pe străzile noastre, celor tentați să încerce același «experiment», le putem recomanda un parc de aventură.

Așadar, respectați regulile de circulație, rămâneti fixati în centura de siguranța și lăsați deoparte teatrul de stradă”, arată mesajul Poliției Brașov care însoțește imaginile video.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri