Video Un bărbat a fost văzut cu pușca de vânătoare pe un drum public din Brașov. Filmat, a trecut la amenințări

Data publicării:
pusca drum public

La nicio o zi după ce un câine a fost împuşcat dintr-o maşină pe o şosea din Maramureş, apar imagini cu alţi oameni înarmaţi pe drumurile publice. S-a întâmplat, de această dată, într-o comună din judeţul Braşov, acolo unde un bărbat este surprins cu o armă de vânătoare scoasă pe geamul maşinii.

- Ce doreşti dumneata?

- Dar dumneavoastră ce doriţi de la mine?

- De ce mă filmezi dumneata pe mine?

- Vreau să văd şi eu ce autorizaţie de vânătoare aveţi dumneavoastră pe marginea drumului?

- Nu e pe marginea drumului. E teren de vânătoare.

- Arătaţi-mi mie unde este...

- Eu am o grămadă de legitimaţii dacă vrei. Uite, în primul rând asta. Dar cine ești dumneata?

- Ce, ce legitimații?

(Sursa: facebook Radu Bârlă)

Cel care a filmat aceste imagini a povestit pe Facebook că a fost amenințat cu moartea de vânătorul surprins cu pușca pe drumul dintrea Șoarș și Felmer în județul Brașov.

Incidentul a fost filmat în data de 9 ianuarie, pe drumul comunal dintre cele două localități din județul Brașov. Cel care a filmat a povestit că a văzut un autoturism care circula pe acel drum comunal și un bărbat îmbrăcat în uniformă de camuflaj, cu o armă de vânătoare scoasă pe geamul mașinii. În momentul în care a fost observat că filmează, bărbatul respectiv a venit la el, fără armă, l-a agresat, după care bărbatul i-a cerut unui însoțitor să-i dea pușca de vânătoare ca să-l „împuște”. Victima agresiunii a reclamat situația inițial la 112, apoi a mers la poliție, iar la fața locului au venit un criminalist și agenți ai poliției locale.

Totul s-a încheiat cu un dosar penal pentru fapte de amenințare și lovire sau alte violențe.

Autoritățile au spus că partida de vânătoare la care participa bărbatul agresiv a fost organizată „legal”.

Ce spune ministrul de interne, Marcel Vela

Marcel Vela,  ministrul de interne, a declarat la Digi24 că în prezent există în desfășurare un control cu privire la regimul armelor și munițiilor. „Garantez că se face o reverificare la nivelul întregii țări. După ce au aflat toți paznicii de vânătoare că pot avea dosare penale, cred că se vor gândi de două ori înainte de a folosi arma în zona locurilor publice”, a comentat Marcel Vela, la Digi24. Iată precizările făcute:

Editare web: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri