Un bărbat și-a pus copilul de 13 ani la volan și l-a trimis să se plimbe cu mașina. Cum l-au prins polițiștii

Data actualizării: Data publicării:
politist
Polițist de la Brigada Rutieră. FOTO: Politia Română

Un băiat de 13 ani din Alba a fost surprins în trafic de poliţişti la volanul unui autoturism încredinţat acestuia chiar de tatăl său, spun polițiștii din Alba.

În timp ce acţionau pe raza localităţii Cărpiniş, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, dar conducătorul auto şi-a continuat drumul.

Poliţiştii au urmărit autoturismul şi l-au oprit pe o stradă lăturalnică din localitate, iar la volanul acestuia au identificat un minor, în vârstă de 13 ani, din comuna Gârbova. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autoturismul i-ar fi fost încredinţat tânărului, pentru a fi condus pe drumurile publice, de către tatăl său, în vârstă de 39 de ani, se arată într-un comunicat al IPJ Alba, citat de Agerpres.

Cei doi sunt cercetați pentru conducere fără permis, respectiv încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, pentru a fi condus pe drumurile publice, unei persoane despre care ştie că nu deţine permis de conducere.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri