Un junior al Stelei a fost bătut de un coleg de clasă. Este internat în spital cu răni grave

Data publicării:
eliade

Nici până acum nu se cunosc motivele care au dus la declanşarea conflictului şi nimeni nu a depus plângere la Poliţie. Tânărul are certificat medico - legal şi poate face sesizare în termen de 60 de zile.

Totul ar fi început în timpul cursurilor. Alexandru s-ar fi certat cu un coleg de clasă, iar în momentul în care au plecat de la şcoală, poliţiştii spun că elevii au vrut să rezolve problema bărbăteşte. S-au împins, iar sportivul şi-a pierdut echilibrul. S-a împiedicat şi s-a lovit de un gard.

Tatăl său spune că Alexandru a fost lovit cu brutalitate. Are nasul spart şi mai multe tăieturi în zona feţei.

„La ieşirea din curtea şcolii a sărit pe el să-l bată fără să fie atent. Are fracturi nazale, la pomeţi, o tăietură, e lovit şi prin alte părţi. Nu ştim ce este, a umblat din cabinet în cabinet. Am înţeles de la doamna dirigintă că acest copil, unul problemă, a sărit să-l bată pe un alt copil cu diriginta în clasă”, povesteşte Fane Ungureanu.

Băiatul a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Panduri din Capitală. Medicii i-au curăţat rănile şi l-au dus în sala de operaţii unde i-au refăcut nasul spart. Tănărul care l-a rănit pe fotbalist riscă să fie acuzat de vătămare corporală şi să meargă la o şcoală de corecţie.

Alexandru Ungureanu este portar la echipa de juniori a Stelei de mai bine de cinci ani. A primit mai multe medalii şi trofee după ce a câştigat diferite competiţii. Acum, se antrenează şi speră să prindă un loc la echipa mare.    

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri