FOTO. Un șofer a murit după ce a intrat cu mașina în parapetul metalic dintre sensurile de mers ale A1

Data actualizării: Data publicării:
echipe de interventie la locul unui accident
Un bărbat de 38 de ani a murit, marţi seară, după ce autoturismul pe care îl conducea a intrat în glisiera metalică dintre sensurile de mers ale autostrăzii A1, în judeţul Argeş. Foto: ISU Argeș

Un bărbat de 38 de ani a murit, marţi seară, după ce autoturismul pe care îl conducea a intrat în glisiera metalică dintre sensurile de mers ale autostrăzii A1, în judeţul Argeş.

Accidentul a avut loc pe Autostrada A1, la km 82, în judeţul Argeş.

„Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A1 Bucureşti-Râmnicu Vâlcea, s-a stabilit că un autoturism, având direcţia de deplasare spre Piteşti, condus de un bărbat de 38 de ani, din judeţul Argeş, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu glisiera metalică”, a transmis IPJ Argeş, potrivit News.ro.

accident a1 2
Foto: ISU Argeș

La accident a fost trimisă, alături de echipaje ale ISU Argeş, şi o autospecială de intervenţie de la ISU Dâmboviţa.

„Echipajele sosite la locul intervenţiei au constatat că în interiorul autoturismului se afla o persoană încarcerată. Pompierii au efectuat manevre pentru descarcerarea victimei pentru care, din păcate, în ciuda eforturilor, nu au mai putut face nimic”, a arătat ISU Argeş.

Şoferul de 38 de ani era singur în maşină.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în  cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri