Un șofer austriac conducea drogat și cu numere false în Arad. Lângă el în mașină era un polițist

Data actualizării: Data publicării:
sofer drogat arad
Bărbatul circula la volanul unui autoturism McLaren neînmatriculat pe Calea Romanilor din Arad. Sursa foto: captură video YouTube

Un poliţist se afla, ca pasager, în maşina şoferului austriac care a fost prins de agenţii rutieri când circula pe o stradă din municipiul Arad cu numere false şi sub influenţa unor substanţe interzise. Bărbatul a intrat în țară pe la punctul de frontieră Nădlac, iar conducerea IPJ Arad a deschis o anchetă în acest caz, conform News.ro.

”Având în vedere prezenţa în calitate de pasager a unui poliţist, alături de şoferul austriac, depistat de poliţiştii Biroului Rutier la data de 2 martie a.c., în jurul orei 22.58, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, cu număr de înmatriculare fals şi posibil sub influenţa substanţelor psihoactive, Compartimentul Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad este abilitat să comunice următoarele: Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad a dispus efectuarea de verificări, prin Compartimentul Control Intern, în vederea stabilirii stării de fapt şi luării măsurilor legale”, a transmis, duminică, IPJ Arad.

Cetăţeanul austriac prins de poliţiştii Biroului Rutier pe Calea Romanilor la volanul unui autoturism McLaren neînmatriculat şi cu numere false de înmatriculare a intrat în România luni seară, în 26 februarie, pe la punctul de frontieră Nădlac, conform unor surse.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Bărbatul ar fi spus poliţiştilor de frontieră că numerele de înmatriculare de pe McLaren aparţin altei maşini – pe care o deţine – însă la controlul de frontieră nu i s-ar fi solicitat şi actele autoturismului sport pentru control, susţin aceleaşi surse.

Bărbatul în vârstă de 44 de ani este om de afaceri, cu mai multe bussines-uri în domeniul Horeca în Austria și imobiliare în România. El și-a sărbătorit recent ziua de naștere, făcându-și cadou trei mașini: autoturismul McLaren și două autovehicule marca Porsche. Pe numele lui, agenţii au întocmit dosar penal.

Bărbatul este acum cercetat penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe, conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul cu număr de înmatriculare fals.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri