Video Un șofer beat și fără permis a fugit de polițiști și s-a înfipt într-o stație de metrou. „Eu nu am făcut nimic. Să nu mă mai filmeze!”

Data actualizării: Data publicării:
masina accident
Un șofer beat și fără permis a fugit de polițiști și s-a înfipt într-o stație de metrou. Foto: Digi24

Un tânăr de 23 de ani s-a ales cu trei dosare penale într-o singură noapte. Șoferul a provocat un accident într-o intersecție din Sectorul 6, după ce a fost alergat de polițiști pentru că nu a oprit la un control de rutină. Când în sfârșit l-au prins, agenții au descoperit că bărbatul era băut, nu avea permis de conducere, iar mașina la bordul căreia s-a urcat nu era înmatriculată.

Accidentul s-a petrecut la puțin timp după miezul nopții în Sectorul 6 din București. Agenții de la circulație au încercat să îl oprească pe tânărul de 23 de ani la un control de rutină. Acesta a apăsat mai tare pedala de accelerație și a gonit minute bune cu poliția pe urme. Băut bine, șoferul a pierdut controlul volanului într-o intersecție.

Ana-Cristina Micu, jurnalist Digi24: Polițiștii au avut parte de un scenariu de film în această intersecție din Capitală, noaptea trecută, în timpul unui control de rutină. Aceștia au încercat să oprească un șofer, însă el a gonit pe lângă ei în momentul în care le-a văzut semnalele a ajuns în această intersecție unde s-a înfipt direct în semafor. Asta după ce a sărit peste alveolă, pentru că apoi să se înfigă direct în stația de metrou. Din fericire, nu a fost nimeni rănit, pentru că nu se aflau oameni în zonă.

Șoferul a scăpat nevătămat. Nervos că polițiștii i-au stricat distracția pe șosea a început să facă scandal.

-De ce mă filmează?

-Nu vorbești mai tare ca mine!

-De ce mă filmează? Zi-i să nu mă mai filmeze!

-Dacă vrei să dormi în altă parte în seara asta decât acasă..

-Eu nu am făcut nimic... Zi-i să nu mă mai filmeze, că ăla face infracțiune!

Șoferul fost testat cu etilotestul, iar aparatul a indicat o concentrație de 0,91 în aerul expirat. Asta era însă doar una dintre problemele descoperite de polițiști.

Claudiu Costea, purtător de cuvânt al Brigării Rutiere București: Totodată, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că tânărul avea dreptul de a conduce suspendat, iar autovehiculul pe care l-a condus nu era înmatriculat în circulație.

Tânărul de 23 de ani s-a ales acum cu trei dosare penale pentru fiecare dintre infracțiuni.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri