Vasile Blaga şi-a depus oficial candidatura pentru un nou mandat la conducerea PDL

Data publicării:
28022013 20blaga-52136

Actualizare 15:30.„Candidatura mea la președinția PDL constituie un triplu angajament: față de partid, față de partenerii europeni și față de societatea românească. Angajamentul față de partid este că vom avea un Partid Democrat Liberal unit. Trebuie să ne asumăm responsabilitatea de a reclădi PDL, de a redobândi încrederea românilor pentru a câștiga alegerile și pentru a aduce partidul la guvernare. Am fost și voi fi un președinte care unește, nu dezbină”, a declarat Vasile Blaga la depunerea candidaturii pentru un nou mandat la conducerea PDL.

Vasile Blaga şi-a depus moţiunea de candidatură la sediul formaţiunii democrat-liberale, unde funcţionează Comisia de Organizare a Convenţiei Naţionale din 23 martie.

El a fost însoţit şi de câţiva susţinători, printre care Gheorghe Flutur, actualul secretar general PDL, vicepreşedintele Mircea Hava şi deputatul Raluca Turcan.

După depunerea moţiunii, are loc o conferinţă de presă.

Vineri, la ora 10.00, Monica Macoveiîşi va depune candidatura la sediul partidului. Elena Udrea nu a anunţat deocamdată care este momentul ales pentru înaintarea moţiunii de participare la cursa pentru şefia formaţiunii.

Termenul limită de depunerea candidaturilor pentru orice funcţie de conducere din PDL este 5 martie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri